Jag är så vilsen Lisa, det kan gå helt åt skogen. Och varför är du naken?

Söndagsfilosoferar helt ensammen i mitt hem just nu. Jag har inte varit så här lättad på mycket länge.

 Och jag vet inte varför. Är inte det så jävla typiskt? Man är glad och lätt, och man vet inte varför. Jag tror att en nyckel till svaret är att jag de senaste dygnen har sovit mycket mer än vad jag har varit vaken. Och ätit mer än på en hel normal ångest-vecka.

 Sen har jag kollat på en massa kort, och kommit fram till att jag, för att vara en total amatör, faktiskt inte suger så himla jätte hårt på att ta kort. Jag liksom behövde det.

Jag har varit så o-migsjälv de senaste veckorna. Jag tycker det är jätte jobbigt att vara o-sigsjälv. Jag vill vara helt mig själv. När man tänker på det - hur i helvete gör man för att man så att man inte är sig själv? Det går ju inte. Kanske är det som är så jobbigt. Man får dras med sig själv hur jävligt det än är.

Jag och Jennie kollade på blablabla bla i Barcelona i lördags. Det var en jävla bra film måste jag säga. Jag hatar filmer i vanliga fall. De är så långa, och jag måste vara tyst i nästan tre timmar, och det går inte, så jag pratar i vilket fall, så suckas det, och så blir man kissnödig och so on. Men det hände inte under den här filmen, bara det är en anledning att se den.

 Idag var jag så himla nära att skaffa mig en hemlig blogg som alla andra. En som man tror är hemlig, men som i vilket fall hittas på av snokiga små surfare... som mig själv. Men jag lät bli. Fast tanken var god. Den skulle inte - som hemliga bloggar i vanliga fall gör - innehålla en massa smutskastning och skitsnack, den skulle bara vara någonstans där jag kunde skriva vad som helst, utan att folk skulle veta att det var jag. Sen kom jag på att jag lika bra kan skriva ner sånt i ett word dokument i stället och klicka på "spara inte" i stället. Sunt av mig, tycker jag.

 Det här med vintertid är något jag varje år reagerar starkt mot. Varför? Varför i hela fridens namn ska vi göra så att det blir mörkare tidigare? Det är ju en helt ofattbart korkad sak att göra. Och vad gör vi? Jag är helt jet-laged nu. Kommer att ta VECKOR för mig att vänja mig med den här omställningen. Skolarbeten kommer att bli lidande, jag kommer att på psoriasis av stressen det kommer att ge mig och jag kommer att missa tvättid på tvättid.

 

Näe!

Det går inte! Jag har blivit alldeles blogg-blyg. Vad har hänt?

Tror det är nyttigt för mig att lära mig att hålla käften i vilket fall. Det är nog bara bra, det här. Det är bara för att jag är så nöjd med min design som jag liksom vill klammra mig fast vid min blogg, annars skulle den ryka. Nu får den ligga här och va fin ett tag till. Bara för att.